Verschillende teams

Bouwdorp bestaat uit verschillende teams. Alle teams hebben hun eigen kleur T-shirt. U kunt uw kind vast vertellen dat wanneer ze hulp nodig hebben tijdens het bouwen, ze altijd iemand in een GEEL T-shirt kunnen aanspreken.

Geel: Bouwteam
Donkerblauw: Activiteitenteam
Rood: Createam
Groen: Informatie
Roze: Keukenteam
Grijs: Technische dienst
Lichtbruin: Autiteam
Legergroen: Beveiligingsteam

Keukenteam

Bij de keuken kun je iedere dag lekkere en ook gezonde dingen kopen. Hiervoor heb je een eetkaart nodig. Deze kost € 3,- en er zitten 10 knipjes op. De meeste dingen die je bij de keuken koopt kosten 1, 2 of 3 knipjes.

Het keukenteam zorgt voor de bereiding en de verkoop van het door dit team bereide voedsel en de limonade aan de kinderen. De keuken is open van:
10.00 – 15.30 uur voor soep, knakworst en limonade
11.00 – 13.00 uur voor de dagsnack (tot alles op is)
13.00 – 13.30 uur is de keuken dicht

Creativiteitsteam

Dit team organiseert elke dag een programma, waarbij de kinderen creatief bezig kunnen zijn.

Activiteitenteam

In het Bouwdorp en op het grasveld van het stadspark organiseert dit team vanaf maandagmiddag allerlei activiteiten op het gebied van sport en spel, dans en muziek etc. Dagelijks worden er leuke kinderfilms vertoond en is er een panna-kooi-voetbal-competitie.

Vrijwilligers

Om Bouwdorp in goede banen te leiden, zijn er heel veel vrijwilligers nodig. Alle volwassenen die het leuk vinden om de kinderen te begeleiden, kunnen zich melden. Tevens zijn we ook zoek naar opbouwers en afbrekers! Voordat Bouwdorp van start gaat, moeten er heel wat tenten opgebouwd en ingericht worden. Opbouwen doen we donderdag 11 en vrijdag 12 augustus en afbouwen op vrijdag 19 augustus.

Met vragen of aanmelding neemt u contact op met vrijwilligerscoördinator Marianne Bins op tel. 06 – 21 88 14 02. Mailen kan ook: MarianneBouwdorp@hotmail.com.