Kinderen met Autisme

Ook kinderen met autisme krijgen de mogelijkheid om deel te nemen aan Bouwdorp in de begeleide groep. In een afgestemde omgeving, kunnen deze kinderen lekker meedoen met hutten bouwen en alle andere activiteiten. De ‘Autigroep’ is een initiatief van ouders van de autistische kinderen, samen met professionals uit de zorg bekent met autisme. Voor deze kinderen begint en eindigt de dag op andere tijdstippen, zodat de grote drukte wordt vermeden. Er is een gestructureerde en voorspelbare dagindeling en veel persoonlijke begeleiding om zonder te veel overprikkeld te raken een leuke dag op bouwdorp te beleven. Deze kinderen moeten wel vooraf worden aangemeld, zodat voor voldoende begeleiding kan worden gezorgd.

Dat kan via auti-groep-bouwdorp@hotmail.com. Begeleiders van de auti-groep nemen dan contact op met de ouders om het kind goed te leren kennen.

Begeleiders(sters)

Bouwdorp zoekt begeleiders(sters) voor het auti-team. Kun je goed omgaan met deze doelgroep kinderen en wil je daarvoor een week inzetten deze zomer? Dan zijn we opzoek naar jou. Mail voor meer informatie/aanmelding naar auti-groep-bouwdorp@hotmail.com

NB: deze ervaring kan meegenomen worden in het vergroten van je studiepunten.