Zaterdag 1 juni 2019 startte de voorverkoop van de 800 toegangskaarten van Bouwdorp. Er stonden al vroeg lange rijen bij de vier verkooppunten. Tot onze grote verbazing waren de kaarten binnen het uur overal uitverkocht. Het bestuur van Bouwdorp en de vele vrijwilligers zijn enorm verrast door dit grote succes. Het is zo bijzonder om te zien en te merken dat Bouwdorp ook dit jaar weer door Veenendaal zo enthousiast wordt omarmd.

Nieuw thema ‘Fantasiedorp’

Maandag 26 augustus zullen de poorten van Bouwdorp open gaan. Traditiegetrouw zal in de laatste week van de zomervakantie een heus dorp ontstaan met als thema dit jaar ‘Fantasiedorp’. 800 kinderen in de leeftijd van 6 tot 12 jaar gaan 4 dagen lang bouwen, timmeren, schilderen, voetballen, knutselen… met natuurlijk donderdagmiddag de prijsuitreiking voor de mooiste hutten. Naast 800 kinderen zijn er meer dan 100 vrijwilligers die tijdens de Bouwdorpweek hun steentje bijdragen.

Vrijwilligers gezocht

Voor donderdag 22 augustus en vrijdag 23 augustus zijn we op zoek naar extra vrijwilligers die willen helpen opbouwen. Denk aan het opzetten van tenten, sjouwen van tafels en stoelen, aanleggen van elektriciteit etc. Op vrijdag 30 augustus moet alles weer afgebroken en opgeruimd worden, ook daar zijn extra vrijwilligers van harte voor uitgenodigd.

Wil je als vrijwilliger meedoen tijdens de Bouwdorpweek en ben je 16 jaar of ouder??

  • Kun je goed met kinderen overweg en ben je redelijk handig? Meld je dan aan voor het Bouwteam. Je taak is o.a. om er voor te zorgen dat de kinderen, op een verantwoorde manier, bezig zijn met het bouwen van hutten.
  • Heb je meer affiniteit met knutselen, dan ben je van harte welkom in het Createam?
  • Ben je sportief, dan mag je je skills inzetten bij het Activiteitenteam dat verantwoordelijk is voor Sport & Spel op Bouwdorp.
  • Ben je een enorm kooktalent, dan mag je je melden bij het Keukenteam.

Heb je interesse? Mail dan naar AliesBouwdorp@outlook.com en dan nemen we contact met je op!

Sevda van Barneveld
SevdaBouwdorp@gmail.com
06-15 067 341
(Dit nummer is enkel tijdens Bouwdorp tijden te bereiken)