Algemene informatie

Locatie bouwdorp Veenendaal: ingang Stadspark aan de kant van de Tinneweide

Openingstijden: vanaf 9.00 uur tot 16.00 uur

Thema: Waar is het feestje?

Prijsuitreiking: de prijsuitreiking door de burgemeester is op donderdagmiddag 17 augustus vanaf 15.00 uur. Ouders en aanhang mogen komen kijken naar de prijsuitreiking op het activiteitenplein.

Ouderavond: de Ouderavond is op donderdagavond 17 augustus van 19.00 uur tot 20.30 uur. Kinderen laten de hut zien en vervolgens halen ze de hut leeg en nemen de spullen weer naar huis. Denk aan bv de versieringen e.d.

Roken en het nuttige van alcoholische dranken op het Bouwdorpterrein is niet toegestaan.

Contact

Alies Katerberg
AliesBouwdorp@outlook.com

06 – 25 452 482
(Alleen tijdens Bouwdorp)

Hang -rust- plek

Ook dit jaar wordt weer een aparte rusttent ingericht. Kinderen kunnen hier even bijkomen van de drukke werkzaamheden. Hier kunnen de kinderen even hangen en chillen, een boekje lezen of gewoon wat met elkaar babbelen. Eten is in de rusttent niet toegestaan.

Prijsuitreiking

Dit jaar wordt de kinderen gevraagd om het Thema in hun bouwwerken te laten terugkomen. Een onderwerp dat tot de verbeelding spreekt. Alle bouwwerken worden op de laatste dag beoordeeld door de burgemeester en kinderburgermeester. Zij reiken de gouden, de zilveren en de bronzen spijker uit aan de winnaars. Voor de grootste pechvogel is er een kromme spijker.

De Infokeet

Bij de infokeet, kunnen kinderen de hele bouwdorpweek terecht wanneer:

  • Ze iets willen vragen,
  • ze een eetkaart willen kopen,
  • ze ouders/verzorgers willen bellen,
  • ze verdrietig zijn,
  • ze iets verloren zijn.

Bouwdorp is niet verantwoordelijk wanneer persoonlijke bezittingen kapot gaan of kwijtraken. Voorzie je spullen van een naam, zodat terugvinden makkelijker wordt.