Algemene informatie

Locatie bouwdorp Veenendaal: ingang Stadspark aan de kant van de Tinneweide

Openingstijden: vanaf 9.00 uur tot 16.00 uur

Thema: Hutje op de camping

Prijsuitreiking: donderdagmiddag 26 augustus om 15.00 uur. Ouders en aanhang mogen dit jaar helaas niet komen kijken naar de prijsuitreiking op het activiteitenplein.

Ouderavond: In tegenstelling tot eerdere berichten moeten wij helaas mededelen dat de Ouderavond op donderdag 26 augustus geen doorgang kan vinden. Wij zullen wel trachten een video van alle hutten te maken op de laatste dag. Verder worden er overdag op alle vier de dagen foto’s gemaakt van alle vorderingen en bezigheden op het Bouwdorpterrein. ‘s Avonds worden de foto’s en/of video op facebook geplaatst (de Ouderavond vereist een aparte vergunning, wij kunnen niet garanderen dat aan alle voorwaarden kan worden voldaan).

Roken en het nuttige van alcoholische dranken op het Bouwdorpterrein is niet toegestaan.

Contact

Sevda van Barneveld
sevdabouwdorp@gmail.com
06-15067341 (Dit nummer is enkel tijdens Bouwdorp tijden te bereiken)

Hang -rust- plek

Ook dit jaar wordt weer een aparte rusttent ingericht. Kinderen kunnen hier even bijkomen van de drukke werkzaamheden. Hier kunnen de kinderen even hangen en chillen, een boekje lezen of gewoon wat met elkaar babbelen. Eten is in de rusttent niet toegestaan.

Prijsuitreiking

Dit jaar wordt de kinderen gevraagd om het Thema in hun bouwwerken te laten terugkomen. Een onderwerp dat tot de verbeelding spreekt. Alle bouwwerken worden op de laatste dag beoordeeld door de burgemeester en kinderburgermeester. Zij reiken de gouden, de zilveren en de bronzen spijker uit aan de winnaars. Voor de grootste pechvogel is er een kromme spijker.

De Infokeet

Bij de infokeet, kunnen kinderen de hele bouwdorpweek terecht wanneer:

  • Ze iets willen vragen,
  • ze een eetkaart willen kopen,
  • ze ouders/verzorgers willen bellen,
  • ze verdrietig zijn,
  • ze iets verloren zijn.

Bouwdorp is niet verantwoordelijk wanneer persoonlijke bezittingen kapot gaan of kwijtraken. Voorzie je spullen van een naam, zodat terugvinden makkelijker wordt.