Algemene informatie

Locatie bouwdorp Veenendaal: ingang Stadspark aan de kant van de Tinneweide

Openingstijden: vanaf 9.00 uur tot 16.00 uur

Prijsuitreiking: donderdagmiddag 29 augustus om 15.30 uur. Ouders en aanhang mogen vanaf 15.15 uur kijken naar de prijsuitreiking op het activiteitenplein. Na de prijsuitreiking mogen ouders en aanhang het bouwterrein op om de bouwwerken te bekijken.

Ouderavond: donderdagavond 29 augustus om 19.00 uur tot 20.30 uur. (Met oog op duurzaamheid en afvalverwerking verzoeken wij kinderen en ouders eigen hut leeg te halen zelfgemaakte of meegebrachte spullen mee te nemen naar huis of te deponeren in de kliko’s op het veld).

Roken en het nuttige van alcoholische dranken op het Bouwdorpterrein is niet toegestaan.

Contact

Saskia van de Graaf
s.van.degraaf@live.nl
06-196 828 41 (Dit nummer is enkel tijdens Bouwdorp tijden te bereiken)

Rusttent

Ook dit jaar wordt weer een aparte rusttent ingericht. Kinderen kunnen hier even bijkomen van de drukke werkzaamheden. Hier kunnen de kinderen even rustig zitten, een boekje lezen of gewoon wat met elkaar babbelen. Eten is in de rusttent niet toegestaan.

Prijsuitreiking

Dit jaar wordt de kinderen gevraagd om het Thema in hun bouwwerken te laten terugkomen. Een onderwerp dat tot de verbeelding spreekt. Alle bouwwerken worden op de laatste dag beoordeeld door de burgemeester. Hij reikt de gouden, de zilveren en de bronzen spijker uit aan de winnaars. Voor de grootste pechvogel is er een kromme spijker. Op deze dag zijn de ouders om 15.15 uur welkom op Bouwdorp om de prijsuitreiking bij te wonen.

De Infokeet

Bij de infokeet, kunnen kinderen de hele bouwdorpweek terecht wanneer:

  • Ze iets willen vragen,
  • ze een eetkaart willen kopen,
  • ze ouders/verzorgers willen bellen,
  • ze verdrietig zijn,
  • ze iets verloren zijn.

Bouwdorp is niet verantwoordelijk wanneer persoonlijke bezittingen kapot gaan of kwijtraken. Voorzie je spullen van een naam, zodat terugvinden makkelijker wordt.